Kristina, 28

Kristina28

Kristina arbetar på ett hunddagis, någon som hon älskar! På hunddagiset har hon hand om 8 stycken hundar. Varje hund har sina individuella rutiner varje dag och när det är intensiva dagar blir Kristina lätt stressad och rädd att glömma de olika rutinerna med varje hund. Hon upplever det som svårt att hålla isär de olika träningsprogrammen hundarna.

På kvällarna har hon svårt att gå och lägga sig i tid och är trött när klockan ringer och blir försenad till jobbet. Det blir stressigt på morgonen och hon glömmer ta med lunchlådan. Då det inte finns några restauranger i närheten blir hon utan lunch och energin försvinner på eftermiddagen.

Dagligen går hon många och långa hundpromenader. Hon önskar kunna gå flera och alternativa rundor, men är rädd att gå vilse.

 

Kristina är rädd att glömma bort eller blanda ihop de olika hundarnas rutiner och träningsprogram.

Kristina har nu påminnelser i sin Kalender med bilder på respektive hund. Då blir det enklare att särskilja dem åt och deras rutiner. Varje hund har hon filmat en kort sekvens för att särskilja de olika träningsprogrammen. Hon gör även Bildserier över nya rutiner där hon bild för bild kan se hur den ska se ut.

 

Kristina lägger sig inte i tid vilket resulterar i försovningar, stressiga morgnar och bortglömda lunchlådor och utebliven lunch.

Kristina lägger in återkommande larm för att gå och lägga sig. Har även återkommande larm för att förbereda allt som ska med till jobbet redan kvällen innan. Lunchlådan står färdig i en påse i kylen och hon får ett larm på morgonen att ta med den.

Kristina är rädd för att gå vilse på hundpromenaderna.

Kristina använder funktionen Kartor som finns i Premium Comai. Hon kan enkelt söka sin aktuella position. Hon har stjärnmärkt sin utgångsposition och kan på så sätt navigera sig tillbaka till hundstallet igen. Hon kan via genvägen Kontakter snabbt ringa upp sin handledare om hon är osäker på vägen.

Ladda hem exemplet som pdf