samsung-s7580galaxytrendplusblack(198212)-Large

Samsung S7580 Galaxy Trend plus

Stöder Premium Comai

Galaxy Trend Plus är en snabb och pålitlig smartphone med en skarp skärm på 4-tum. Med telefonen kommer du kunna surfa snabbt och dina appar kommer fungera bekymmersfritt tack vare den kraftfulla processorn på 1,2GHz. Telefonen är även kompakt och ligger stadigt i handen, samt passar perfekt i byxfickan.

1,2GHz Processor

Som ovan nämnt så Trend Plus kraftfull för sin storlek. Med hjälp av processorn så har du möjligheten att kunna använda flera appar samtidigt vilket kan vara användbart om du är mitt uppe i ett spel eller inte vill pause en låt för att svara på ett SMS.

Kamera

Galaxy Trend Plus har en 5 megapixel VGA kamera med LED-blixt. Bilderna du tar med kameran kan antingen sparas i det 4 GB interna minnet, eller så kan du enkelt köpa till ett minneskort: micro-SD.

4-tums pekskärm

Den 4-tum stora pekskärmen med hög upplösning ger dig en skarp bild, vare sig du ser på video, foton eller surfar på Internet.

Android™ operativsystem!

Android är ett operativsystem som använder Linux som kärna. Det är anpassat för mobila enheter och har en öppen källkod, dvs. du har möjlighet till att skapa och anpassa all mjukvara efter egna behov och önskemål.

Du har möjlighet att byta ut hemskärmen, ändra stil på dialern (uppringningsskärmen) eller vilken applikation som helst. Du kan t.o.m. instruera telefonen till att använda ditt favoritfotoprogram till att visa foton.

Android tillhandahåller en brett sortiment av praktiska bibliotek och verktyg som kan användas för att skapa funktionsrika applikationer.