samsung-galaxy-note-3-32gb-vit

Samsung Galaxy Note III

Stöder Premium Comai

Galaxy Note 3 bygger vidare på designspråket från andra Galaxyprodukter, men med ett nytt utseende som för tankarna till en traditionell anteckningsbok.Galaxy Note 3 är kraftfull och gör det möjligt att dela med dig av ditt liv och vad som händer, när det händer. Med ett enkelt tryck på S Pen-knappen kan du själv skapa dina alster på den stora skärmen.Galaxy Note 3 har en 5.7 tums skärm och längre batteritid än föregångaren, men är ändå tunnare och lättare än tidigare. Dessutom har den en 13 megapixelkamera som gör att du på ett enkelt sätt kan spegla ditt liv även vid dåliga ljusförhållanden. Dessutom är den snabbare och kraftfullare än sina föregångare

S Pen för ett enklare, roligare och snabbare liv
Precis som tidigare fungerar Galaxy Note 3 med S Pen som gör det möjligt att skriva, klippa, kopiera och använda Galaxy Note 3 som ett anteckningsblock. Med funktionen Air Command får du direkt tillgång till fler nyckelfunktioner som till exempel Action Memo, som gör att du kan skriva anteckningar som direkt konverteras till text, eller ringa samtal, surfa på nätet, söka kontakter och mycket mer.

En sån här produkt vill du inte tappa bort, men skulle olyckan vara framme så kan du enkelt låsa och radera din Galaxy Note 3 med hjälp av tjänsten Find My Mobile.

Grafiska avvikelser i Premium Comai kan förekomma.